Dovlecei cu vinete in sos tomat

Printeaza

Dovlecei cu vinete in sos tomat din: pasta de rosii, dovlecei, zucchini, vinete, rosii, usturoi, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Dovlecei_cu_vinete_in_sos_tomat

  • 100 g pastă de roșii
  • 2 dovlecei
  • 2 zucchini
  • 2 vinete
  • 4 roșii
  • 4 căței de usturoi
  • ulei de măsline
  • pătrunjel proaspăt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală, se curăță toate legumele și se taie rondele. Se pun într-o tavă, alternându-se din fiecare. Pasta de roșii se amestecă cu 5 linguri de ulei, pătrunjel tocat, usturoi pisat, sare și piper. Se toarnă amestecul peste legume și se coc 45 minute la foc moderat.

Se servesc fierbinți ornate cu pătrunjel tocat.

Dovlecei cu vinete in sos tomat

Dovlecei_cu_vinete_in_sos_tomat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.