Conopida in sos de rosii

Printeaza

Conopida in sos de rosii din: conopida, sos de rosii, unt, svaiter.

Ingrediente:Conopida in sos de rosii

  • o conopidă
  • un pahar sos de roşii
  • unt
  • 150 g şvaiţer

 

Mod de preparare:

Se curăţă conopida de frunze şi fierbe în apă cu puţină sare. Când este fiartă, se scoate şi se desface în bucheţele, se aşează într-o formă unsă cu unt şi peste ea se toarnă sos de roşii şi şvaiţer ras.

Se pune la cuptor să dea două-trei clocote şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.