Compot de iarna din piersici

Printeaza

Compot de iarna din piersici din: piersici, zahăr tos.

Compot de iarna din piersici

Ingrediente:

  • 1 kg piersici
  • 500 g zahăr tos

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Piersicile se spală bine, se curăţă de coajă şi se elimină sâmburii. Se taie felii potrivite şi se pun în borcane de sticlă, etanşe.

Se toarnă deasupra un sirop simplu, dintr-un litru de apă rece în care s-a dizolvat zahărul. Se etanşează borcanul şi se pune la fiert în bain-marie, aproximativ douăzeci de minute.

Se serveşte cu cuburi de gheaţă pisată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.