Ciuperci murate

Printeaza

Se curăţă 3 kg ciuperci Champignon albe şi mici; se spală, se taie codiţele, iar cele mai mici ciuperci se lasă întregi. Se pun la fiert în apă clocoti­tă, cu sare de bucătărie şi sare de lămâie. Se fierb sub supraveghere până îşi pierd gustul de crud, apoi se scot din zeamă, se scurg şi se pun în borcane.

Se pregăteşte soluţia de conservare cu 200 ml oţet la 1 l apă, foi de dafin, ienibahar, piper şi sare care se pun să fiarbă împreună, să dea în câteva clocote şi să se răcească cca 5 min. Se toarnă soluţia de conser­vare în borcane, până aco­peră ciupercile. Se acoperă cu 2-3 linguri ulei. Se în­chid ermetic borcanele şi se păstrează la rece.

Cantitatile sunt pentru 8 borcane.

Ciuperci murate

Ciuperci murate

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciuperci murate
  • ciuperci murate reteta
  • ciuperci champignon murate
  • reteta ciuperci murate
  • ciuperci murate la borcan
  • ciuperci murate pentru iarna
  • champinioane murate
  • retete ciuperci murate
  • ciuperci murate champignon
  • conservarea ciupercilor champignon
Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciuperci murate
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

2 comentarii

  1. Bune ciupercile murate

  2. Au iesit bine? Ca as vrea sa incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.