Ciorbă de sfeclă cu ceapa verde si morcovi

Printeaza

Ciorbă de sfeclă cu ceapa verde si morcovi cu: sfecla rosie, morcov, ardei gras rosu, rosii, ceapa verde, radacina de patrunjel, ceapa, bors, ienibahar, patrunjel, sare.

Ingrediente:

  • 1 sfeclă-roşie
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras roşu
  • 2 roşii
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 cepe
  • 1l bors
  • boabe de ienibahar
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie ceapa, rădăcina de pătrunjel şi morcovii mărunt şi pune să fiarbă în apă cu sare şi câteva boabe de ieni­bahar.

Dă sfecla prin răzătoarea mare şi pune-o în oală peste zarzavat.

Po­triveşte gustul de sare şi lasă pe foc până se înmoaie sfecla. Spre final, adaugă ardeiul gras tăiat cubuleţe şi roşiile în sferturi. Acreşte cu bors, după gust.

Mai lasă pe foc puţin şi aromatizează cu frunze fie pătrun­jel şi ceapa verde tiată rondele.

 

Ciorbă de sfeclă cu ceapa verde si morcovi

 

 

 

Ciorbă Tradițională de Găină cu Tăieței

Ciorbă Tradițională de Găină cu Tăieței din: gaina, morcovi, radacina de patrunjel, pastarnac, ceapa, rosii, taietei de casa, patrunjel verde, sare, piper, boia dulce, apa. Descoperă gustul autentic al tradiției culinare românești cu această rețetă de ciorbă de găină cu tăieței. Un preparat reconfortant și plin de savoare, această ciorbă reprezintă o combinație perfectă între […]

Ciorbă cu Carne de Porc – Rețetă Autentică

Ciorbă cu Carne de Porc – Rețetă Autentică din: carne de porc, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, ardei gras, cartofi, telina, rosii, ulei, leustean, sare, piper, apa. Descoperiți farmecul bucătăriei românești cu această rețetă de ciorbă de porc, o mâncare îndrăgită și răspândită în toată România. Această rețetă combină gustul autentic al bucătăriei tradiționale cu […]

retete

Ciorbă de Păstrăv Afumat: Rețetă Autentică și Nutrițională

Ciorbă de Păstrăv Afumat: Rețetă Autentică și Nutrițională din: pastrav afumat, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, leustean, apa, sare, piper. Descoperă secretele rețetei de ciorbă de păstrăv afumat – o combinație perfectă de gust, tradiție și valori nutriționale. O alegere ideală pentru o masă sănătoasă și delicioasă. Ciorba este o reinterpretare modernă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.