Ciorba de perisoare cu suc de rosii

Printeaza

Ciorba de perisoare cu suc de rosii din: carne de vita, morcov, patrunjel, ardei, orez, verdeata, ou, franzela.

Ingrediente:Ciorba de perisoare cu suc de rosii

  • 2 căni cu supă de pasăre
  • 150 g carne tocată de vacă
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lingură cu orez
  • verdeaţă tocată
  • 1/2 ou
  • 1/2 felie de franzelă
  • 1 pahar cu suc de roşii
  • leuştean
  • sare

 

Mod de preparare:

Amestecaţi carnea tocată cu morcovul şi pătrunjelul date pe răzătoarea mică şi cu ardeiul tăiat felii subţiri.

Săraţi, omogenizaţi cu 1/2 ou şi pâine muiată în apă rece şi farâmiţată, adăugaţi verdeaţa tocată şi frământaţi amestecul cu mâna.

Lăsaţi la fiert 1 l de apă şi, când dă în clocot, puneţi perişoare mici să fiarbă. Lucraţi la foc mic.

Incălziţi supa de pasăre, puneţi să fiarbă orezul spălat în două ape, săraţi, adăugaţi după 10 minute 1 pahar cu suc de roşii şi perişoarele fierte.

Presăraţi leuştean, lăsaţi să clocoteasă, stingeţi focul.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de perisoare din carne de curcan

Ciorba de perisoare cu boia

Ciorba de perisoare cu boia din: morcovi, patrunjel, telina, cartofi, mazare, orez, ceapa, ulei, marar, carne, ou, smantana, sare, piper, boia. Ingrediente: 6 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 1/2 ţelină 2 cartofi 100 g mazăre 3 linguri orez 1 ceapă ulei sare piper mărar zeamă de lămâie Pentru perişoare: 500 g carne tocată 3 linguri […]

Supa de linte si cartofi

Ciorba de linte cu perisoare

Ciorba de linte cu perisoare din: linte, ceapa, morcovi, cartofi, ardei, patrunjel, leustean, bors, sare, piper, bulion, carne tocata de porc, gris. Ingrediente: Pentru ciorbă: 1 cană linte 2 cepe 2 fire de ceapă verde 2 morcovi 2 cartofi 1 ardei gras verde frunze de pătrunjel şi leuştean 500 ml borş sare piper 200 ml […]

 

Ciorba galbena de peste

Reteta ciorba de perisoare de peste

Reteta ciorba de perisoare de peste din: carne de peste, ou, franzela, verdeata. Ingrediente: 100 g carne de peşte (ştiucă, şalău, crap) 1/2 ou 1/2 franzelă verdeaţă     Mod de preparare: Carnea de peşte curăţată şi dezosată se dă prin maşina de tocat împreună cu franzela înmuiată şi stoarsă. Se amestecă cu oul şi verdeaţa […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.