Carne de miel cu ceapa si ciuperci

Printeaza

Carne de miel cu ceapa si ciuperci din: carne de miel, ceapa, ciuperci, lamaie, patrunjel, marar, vin, sare, untdelemn, smantana, faina.

Ingrediente:Carne de miel cu ceapa si ciuperci

  • 1 kg carne de miel
  • o ceapă
  • 500 g ciuperci
  • zeamă de lămâie
  • câte o legătură pătrunjel şi mărar verde
  • 100 ml vin
  • sare
  • untdelemn
  • un pahar smântână
  • o linguriţă făină

 

Mod de preparare:

Se spală şi se taie carnea bucăţi şi se rumenesc în untdelemn împreună cu ceapa tocată. Se acoperă şi se adaugă apoi puţină apă, vin şi se lasă să fiarbă.

Se spală şi se curăţă ciupercile, se taie felii şi se pun peste came, cu o linguriţă zeamă de lămâie. Se adaugă verdeaţa tăiată mic, puţină sare şi piper şi se mai lasă să fiarbă.

La sfârşit se toarnă smântână amestecată cu făină şi se mai fierbe puţin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.