Buseuri de hrisca cu somon

Printeaza

Buseuri de hrisca cu somon din: faina de hrisca, somon afumat, branza proaspata de tartinat, ceapa verde.

Ingrediente:Buseuri de hrisca cu somon

  • 4 clătite din faină de hrişcă
  • 6 bucăţi somon afumat
  • 200 g brânză proaspătă de tartinat
  • 1 lingură ceapă verde mărunţită cu foarfeca

 

Mod de preparare:

Intindeti brânza proaspătă pe clătite şi presăraţi cu ceapă. Acoperiţi cu somnul afumat şi rulaţi clătita.

Ţineţi 1 oră la frigider, apoi tăiaţi rulourile în bucăţi late de 2 cm.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.