Aluat fraged cu cascaval

Printeaza

Aluat fraged cu cascaval din: faina, sare, piper, unt, cascaval, ou, apa.

Ingrediente:Aluat fraged cu cascaval

  • 240 g făină
  • sare
  • piper
  • 120 g unt
  • 120 g caşcaval ras
  • un gălbenuş
  • puţină apă rece

 

Mod de preparare:

Se freacă untul tăiat bucăţele, făina, sarea şi piperul până se obţine un amestec grunjos. Se adaugă caşcavalul, gălbenuşul şi atâta apă rece, încât să se poată frământa un aluat nu prea moale, care se strânge apoi în formă de minge şi se ţine la rece 1-2 ore.

Cu acest aluat se pot face diverse preparate pentru aperitive.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.