Sufle de malai

Printeaza

Sufle de malai din: malai, cascaval, oua, sare, faina, unt, apa.

Ingrediente:Sufle de malai

  • 1 cană cu mălai grişat
  • 150 g caşcaval
  • 3 ouă
  • sare
  • 1 lingură cu făină albă
  • 1 liingură cu unt
  • 2 căni cu apă

 

Mod de preparare:

Incălziţi apa în ceaun, puneţi mălaiul în ploaie, amestecaţi cu lingura de lemn şi ffîerbeţi cu puţină sare timp de 10 min. încorporaţi caşcavalul ras.

Trageţi ceaiunul de pe foc, lăsaţi să se răcească, încorporaţi gălbenuşurile pe rând şi 1 lingură cu făină. Puneţi albuşurile bătute spumă tare şi amestecaţi în mămăliguţă ca gsă se încorporeze uniform. Ungeţi o tavă cu unt, răsturnaţi mămăliguţă, coaceţi la cuptor 1/2 oră.

Serviţi cât este fierbinte ca să nu cadă sufleul.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • crenguta de brad peste dealu inalt

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.