Noua retete pentru Revelion
PrinteazaNoua retete pentru Revelion:
Bors de vacuta
Facebook Bors de vacuta din: piept de vita, zarzavat de ciorba, rosii in bulion, bors, patrunjel di condimente. Ingrediente: 1/2 kg piept de vita sau vitel 1 punga zarzavat de ciorba congelat (sau 2 cepe, 2 morcovi, 2 ardei grasi, 2 linguri cu telina cubulete) 2 rosii in bulion ulei 1 cana bors patrunjel condiment…Read more »
Chiftele cu fistic
Facebook Chiftele cu fistic din: unt, ceapa rosie, carne de porc, pesmet, coaja de lamaie, coaja de portocala, cirese, fistic, ou, patrunjel si ulei de masline. Ingrediente: 1 cub mic de unt 1 ceapa rosie, tocata fin 450 g carne din carnati proaspeti de porc 175 g de pesmet coaja rasa de la 1 lamaie…Read more »
Bruschete cu ansoa si verdeata
Facebook Bruschete cu ansoa si verdeata din: ansoa, patrunjel, busuioc, zeama de lamaie, coaja de lamaie, capere, rosii, usturoi, ulei de masline si ciabatta. Ingrediente: 50 g ansoa in ulei, scurse 1/2 legatura patrunjel 1/2 legatura busuioc zeama si coaja rasa de la 1 lamaie 2 linguri capere in saramura 2 rosii mari, tocate 1…Read more »
Broccoli cu năut
Facebook Broccoli cu năut din: naut, broccoli, ceapa, ulei de masline, garam masala, curcuma, ardei iute, stafide, sare si rosii. Ingrediente: 250 g năut 800 g broccoli 2 cepe 2 linguri ulei de măsline 2–3 lingurițe amestec de mirodenii Garam Masala 1 linguriță curcuma 1 ardei iute pisat 2 mâini stafide sare 4 roșii decojite…Read more »
Parfait de ciocolata si caramel
Facebook Parfait de ciocolata si caramel din: alune de padure, lapte condensat, frisca, ciocolata, caramele, sos caramel si sos de ciocolata. Ingrediente: 100 g alune de padure, rumenite si tocate 200 ml lapte condensat 500 ml frisca lichida 150 g ciocolata amaruie, topita la bain marie 100 g caramele, tocate 150 g sos de caramel…Read more »
Tocăniţă de praz cu morcov
Facebook Tocăniţă de praz cu morcov din: carne de pui, praz, ardei, morcov, condimente, sare, piper, faina, pasta de tomate, ulei si marar. Ingrediente: 1 kg carne de pui 4 bucati de praz de marime potrivita 1 ardei rosu sau un gogosar 1 morcov condimente sare piper 4 linguri faina 2 linguri pasta de tomate…Read more »
Pulpe cu legume
Facebook Pulpe cu legume din: pulpe de pui, usturoi, bacon, unt, ulei de floarea soarelui, sare, piper, boia, cartofi, marar, rosii cherry, dovlecei, gogosari si ceapa. Ingrediente: 4 pulpe de pui 4-5 catei usturoi 6 felii bacon afumat 100 g unt 4-5 linguri ulei de floarea soarelui sare piper o lingurita boia dulce 500 g…Read more »
Sarmale cu caşcaval, fără orez
Facebook Sarmale cu caşcaval, fără orez din: carne tocata, cascaval, ulei, rosii, bulion, varza acra, morcov, ceapa, oua, mirodenii, boia dulce, piper, coriandru, verdeata si sare. Ingrediente: 500 g carne tocata amestec porc si vita (in cantitati egale) 250 g cascaval ras 100 ml ulei 5 rosii bulion frunze de varza acra morcov 2-3 cepe…Read more »
Piept de curcan la gratar
Facebook Piept de curcan la gratar din: piept de curcan, sare, unt, cimbru, rom, piper, fasole, usturoi, ulei de masline, otet balsamic, patrunjel, cartofi si lamaie. Ingrediente: 500 g piept de curcan sare 50 g unt cimbru uscat 4-5 linguri rom natural piper negru si rosu macinat pentru garnitura: 500 g fasole fideluta 2-3 catei…