Noua retete pentru Revelion

Printeaza

Noua retete pentru Revelion:

Bors de vacuta

Bors_de_vacutaFacebook Bors de vacuta din: piept de vita, zarzavat de ciorba, rosii in bulion, bors, patrunjel di condimente. Ingrediente: 1/2 kg piept de vita sau vitel 1 punga zarzavat de ciorba congelat (sau 2 cepe, 2 morcovi, 2 ardei grasi, 2 linguri cu telina cubulete) 2 rosii in bulion ulei 1 cana bors patrunjel condiment…Read more »

Chiftele cu fistic

Chiftele_cu_fisticFacebook Chiftele cu fistic din: unt, ceapa rosie, carne de porc, pesmet, coaja de lamaie, coaja de portocala, cirese, fistic, ou, patrunjel si ulei de masline. Ingrediente: 1 cub mic de unt 1 ceapa rosie, tocata fin 450 g carne din carnati proaspeti de porc 175 g de pesmet coaja rasa de la 1 lamaie…Read more »

Bruschete cu ansoa si verdeata

Bruschete_cu_ansoa_si_verdeataFacebook Bruschete cu ansoa si verdeata din: ansoa, patrunjel, busuioc, zeama de lamaie, coaja de lamaie, capere, rosii, usturoi, ulei de masline si ciabatta. Ingrediente: 50 g ansoa in ulei, scurse 1/2 legatura patrunjel 1/2 legatura busuioc zeama si coaja rasa de la 1 lamaie 2 linguri capere in saramura 2 rosii mari, tocate 1…Read more »

Broccoli cu năut

Photographer F. Provaznik above, is the owner of the copyright of this pictureFacebook Broccoli cu năut din: naut, broccoli, ceapa, ulei de masline, garam masala, curcuma, ardei iute, stafide, sare si rosii. Ingrediente: 250 g năut 800 g broccoli 2 cepe 2 linguri ulei de măsline 2–3 lingurițe amestec de mirodenii Garam Masala 1 linguriță curcuma 1 ardei iute pisat 2 mâini stafide sare 4 roșii decojite…Read more »

Parfait de ciocolata si caramel

Parfait_de_ciocolata_si_caramelFacebook Parfait de ciocolata si caramel din: alune de padure, lapte condensat, frisca, ciocolata, caramele, sos caramel si sos de ciocolata. Ingrediente: 100 g alune de padure, rumenite si tocate 200 ml lapte condensat 500 ml frisca lichida 150 g ciocolata amaruie, topita la bain marie 100 g caramele, tocate 150 g sos de caramel…Read more »

Tocăniţă de praz cu morcov

Tocanita_de_praz_cu_morcovFacebook Tocăniţă de praz cu morcov din: carne de pui, praz, ardei, morcov, condimente, sare, piper, faina, pasta de tomate, ulei si marar. Ingrediente: 1 kg carne de pui 4 bucati de praz de marime potrivita 1 ardei rosu sau un gogosar 1 morcov condimente sare piper 4 linguri faina 2 linguri pasta de tomate…Read more »

Pulpe cu legume

Pulpe_cu_legumeFacebook Pulpe cu legume din: pulpe de pui, usturoi, bacon, unt, ulei de floarea soarelui, sare, piper, boia, cartofi, marar, rosii cherry, dovlecei, gogosari si ceapa. Ingrediente: 4 pulpe de pui 4-5 catei usturoi 6 felii bacon afumat 100 g unt 4-5 linguri ulei de floarea soarelui sare piper o lingurita boia dulce 500 g…Read more »

Sarmale cu caşcaval, fără orez

Sarmale_cu_cascaval_fara_orezFacebook Sarmale cu caşcaval, fără orez din: carne tocata, cascaval, ulei, rosii, bulion, varza acra, morcov, ceapa, oua, mirodenii, boia dulce, piper, coriandru, verdeata si sare. Ingrediente: 500 g carne tocata amestec porc si vita (in cantitati egale) 250 g cascaval ras 100 ml ulei 5 rosii bulion frunze de varza acra morcov 2-3 cepe…Read more »

Piept de curcan la gratar

Piept_de_curcan_la_gratar

Facebook Piept de curcan la gratar din: piept de curcan, sare, unt, cimbru, rom, piper, fasole, usturoi, ulei de masline, otet balsamic, patrunjel, cartofi si lamaie. Ingrediente: 500 g piept de curcan sare 50 g unt cimbru uscat 4-5 linguri rom natural piper negru si rosu macinat pentru garnitura: 500 g fasole fideluta 2-3 catei…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.