Omletă cu spaghete

Printeaza

Omletă cu spaghete din: ulei de masline, usturoi, ceapa, dovlecei, patrunjel, sos de branza, spaghete si oua.

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 căţel de usturoi zdrobit
  • 1 ceapă, tocată
  • 2 dovlecei, raşi
  • 2 linguri de pătrunjel, tocat
  • 300g sos de brânză
  • 200g de spaghete, fierte
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte jumătate din ulei într-o tigaie nonaderentă medie, apoi se adaugă usturoiul şi ceapa.

Se prăjesc 2-3 minute, până când se înmoaie. Folosind mâinile, se storc dovleceii ca să se elimine cât de mult lichid se poate.

Se adaugă dovleceii în tigaie şi se prăjesc 3-4 minute, până când se înmoaie. Se pun cu o lingură legumele într-un castron mare.

Se adaugă amestecând pătrunjelul, sosul de brânză, spaghetele şi se asezonează. Se bat ouăle şi se adaugă şi ele în castron.

Se încălzeşte uleiul rămas şi se adaugă amestecul de spaghete. Se nivelează cu dosul unei linguri şi se prăjeşte la foc mediu 3-5 minute.

Se transferă în cuptorul încins pe funcţia grill 2-3 minute, până când se rumeneşte.

Se lasă omleta să se răcească 5 minute înainte de a fi scoasă din tigaie, apoi se taie în sferturi şi se serveşte.

 

Omletă cu spaghete

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.