Piept de pui cu legume
PrinteazaO reteta gustoasa de piept de pui cu: conopida, broccoli, unt, smantana, sare, piper negru, piper rosu macinat, cimbru uscat.
- 4 bucăţi piept de pui
- 500 g conopidă
- 200 g broccoli
- 100g unt
- 200 ml smântână
- sare grunjoasă
- piper negru şi roşu măcinat
- cimbru uscat
Mod de preparare:
Se feliază pieptul de pui, se spală şi se lasă la scurs. Separat, se topeşte untul la baie de aburi şi se ung feliile de piept. Se condimentează cu sare, cimbru şi piper.
Se înfăşoară în folie de plastic şi se lasă la rece. între timp, se curăţă conopida şi broccoli, se desfac bucheţele şi se fierb în apă cu sare, separat. După aceea, se scot în sită.
Se încinge grătarul şi se rumeneşte pieptul de pui. Conopida şi broccoli se pregătesc cu unt şi cu smântână şi se servesc cu pieptul fript.
Piept de pui cu legume
Pofta buna!