Piept de pui cu legume

Printeaza

O reteta gustoasa de piept de pui cu: conopida, broccoli, unt, smantana, sare, piper negru, piper rosu macinat, cimbru uscat.

Ingrediente:Piept de pui cu legume

  • 4 bucăţi piept de pui
  • 500 g conopidă
  • 200 g broccoli
  • 100g unt
  • 200 ml smântână
  • sare grunjoasă
  • piper negru şi roşu măcinat
  • cimbru uscat

Mod de preparare:

Se feliază pieptul de pui, se spală şi se lasă la scurs. Separat, se topeşte untul la baie de aburi şi se ung feliile de piept. Se condimentează cu sare, cimbru şi piper.

Se înfăşoară în folie de plas­tic şi se lasă la rece. între timp, se curăţă conopida şi broccoli, se desfac bucheţele şi se fierb în apă cu sare, separat. După aceea, se scot în sită.

Se încinge grătarul şi se rumeneşte pieptul de pui. Conopida şi broccoli se pregă­tesc cu unt şi cu smântână şi se servesc cu pieptul  fript.

Piept de pui cu legume

Piept de pui cu legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.