Pui cu legume în sos chinezesc

Printeaza

Pui cu legume în sos chinezesc din: ardei, castane, ceapa, fasole, broccoli, conopida, piept de pui, sos chinezesc, ulei, radacina de ghimbir, usturoi.

retete

Ingrediente:

  • 1 ardei roşu mare, tăiat felii
  • ½ cană de castane de apă, mărunţite
  • 1/3 cană de ceapă verde sau galbenă, tocată
  • ½ – cană de fasole încolţită, proaspătă
  • ½ cană de broccoli
  • ½ cană de conopidă
  • 4 piepţi de pui organici, dezosaţi, fără pieliţă, de mărimea unei porţii
  • sos chinezesc
  • 1  lingură de ulei din seminţe de susan
  • ½ linguriţă de rădăcină de ghimbir, dată pe răzătoare
  • 1 căţel de usturoi, tocat
  • 2 linguri de lichid Aminos Bragg

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 500 de grade. Unge cu puţin ulei recipientul pentru copt.

Pune ardeiul roşu, castanele de apă, ceapa verde sau galbenă, fasolea încolţită, broccoli şi conopida într-un vas pentru copt.

Spală pieptul de pui şi pune-l peste legume.

Intr-un castronel, amestecă bine uleiul împreună cu rădăcina de ghimbir şi usturoiul şi adaugă lichidul Aminos Bragg.

Toarnă sosul peste porţiile de pui. Acoperă şi coace în cuptorul încălzăt la 500 de grade timp de 15 minute.

Ia de la cuptor şi serveşte împreună cu orez.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.