Omleta cu rosii uscate

Printeaza

Omleta cu rosii uscate din: oua, rosii, masline, cartofi, cascaval, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Omleta cu rosii uscate

  • 6 ouă
  • 3 roşii uscate
  • 3 cartofi fierţi în coajă, curăţaţi
  • 50 g măsline fără sâmburi
  • 250 g caşcaval ras
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • unt, pentru uns

 

Mod de preparare:

Tai cartofii cubuleţe. Baţi ouăle cu un praf de sare şi puţin piper. Tai ceapa fin şi o căleşti uşor în ulei încins, adaugi cartofii, jumătate din cantitatea de caşcaval şi ouăle.

Laşi pe foc 5 minute.

Ungi un vas cu unt şi torni amestecul, presari caşcavalul păstrat şi măslinele feliate şi dai la cuptorul încins până când se gratinează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.