Cannelloni cu ricotta
PrinteazaCannelloni cu ricotta din: cannelloni, ricotta, dovlecel, cascaval, suc de rosii, ulei, sare, piper.
- o cutie paste cannelloni
- 250 g ricotta sau brânză de vaci
- un dovlecel
- 50 g caşcaval ras
- 250 ml suc de roşii
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tuburile de paste se fierb 10 minute şi apoi se lasă la scurs.
Dovlecelul se trece prin râzătoare, se lasă la scurs şi apoi se amestecă bine cu brânza. Se potriveşte gustul de sare şi piper.
Cu o linguriţă se umplu tuburile de paste şi se aşază în vasul de cuptor uns cu ulei.
Se toarnă sucul de roşii şi se lasă la cuptor pentru 35 de minute. In ultimele 10 minute se presară caşcavalul ras.
Cannelloni cu ricotta
Pofta buna!