Cannelloni cu ricotta

Printeaza

Cannelloni cu ricotta din: cannelloni, ricotta, dovlecel, cascaval, suc de rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cannelloni_cu_ricotta

  • o cutie paste cannelloni
  • 250 g ricotta sau brânză de vaci
  • un dovlecel
  • 50 g caşcaval ras
  • 250 ml suc de roşii
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tuburile de paste se fierb 10 minute şi apoi se lasă la scurs.

Dovlecelul se trece prin râzătoare, se lasă la scurs şi apoi se amestecă bine cu brânza. Se potriveşte gustul de sare şi piper.

Cu o linguriţă se umplu tuburile de paste şi se aşază în vasul de cuptor uns cu ulei.

Se toarnă sucul de roşii şi se lasă la cuptor pentru 35 de minute. In ultimele 10 minute se presară caşcavalul ras.

Cannelloni cu ricotta

Cannelloni_cu_ricotta

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.