Cannelloni cu bacon

Printeaza

Cannelloni cu bacon din: cannelloni, bacon, ardei, ceapa, pasta de rosii, ulei, parmezan, sare, piper, leustean.

Ingrediente:Cannelloni cu bacon

  • 8 bucăţi de cannelloni
  • 2 felii subţiri de bacon
  • 3 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 3 linguri cu pastă de roşii
  • 2 linguri cu ulei
  • 100 g parmezan
  • 3 fire de leuştean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie în fâşii subţiri baconul şi ardeii graşi, iar ceapa julien. Pune uleiul la încins şi rumeneşte-le, adaugă apoi pasta de roşii şi leuşteanul tocat fin. Potriveşte de sare şi piper.

După ce ai stins focul, pune parmezanul ras (păstrând o lingură cu vârf pentru decor) şi amestecă. Cu această compoziţie, umple tuburile de cannelloni.

Aranjează-le frumos într-o tavă de Jena, adaugă o cană cu apă fiartă şi dă la cuptor până când cannelloni sunt gata. Presară parmezan deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.