Cannelloni in sos de spanac
PrinteazaCannelloni in sos de spanac din: spanac, unt, faina, smantana, sare, piper, nucsoara, parmezan, pesmet, cannelloni, sunca de praga si cascaval.
- 400 g spanac congelat
- 1 lingura unt
- 1 lingurita faina
- 250 g smantana
- sare
- piper
- nucsoara rasa
- 100 g parmezan ras
- 2-3 linguri pesmet
- 16 paste cannelloni
- 4 felii sunca de Praga
- 100 g cascaval ras
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 180°C.
Se unge o formă de sufleu. Se prepară spanacul, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se topeşte untul şi se adaugă făina; se stinge cu 200 g smântână şi se lasă să fiarbă cca 5 min., amestecând.
Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară; se adaugă parmezan, pesmet şi smântână.
Cannelloni se umplu cu spanac şi se aşază în forma de sufleu. Se taie cuburi şunca şi se aşază peste cannelloni, cu sosul de brânză. Se repartizează deasupra caşcaval ras.
Se coc la cuptor timp de 30 de minute.
Pofta buna!