Supa de spanac cu mazare si soia
PrinteazaSupa de spanac cu mazare si soia din: soia, mazare, supa de legume, ceapa, busuioc, spanac, lapte, sare, piper, busuioc.
- 200 g boabe de soia fierte
- 200 g mazăre congelată
- 600 ml supă de legume fierbinte
- 5 cepe verzi, curăţate şi tăiate mărunt
- 2 frunze de busuioc
- 1 mână plină cu frunze de spanac proaspăt
- 300 ml lapte
- sare şi piper negru proaspăt măcinat
- câteva frunze de busuioc, pentru decor (opţional)
Mod de preparare:
Pune boabele de mazăre şi de soia într-o cratiţă. Toarnă supa fierbinte, adaugă ceapa verde, busuiocul şi spanacul. Lasă să fiarbă 10 minute, până când boabele s-au înmuiat.
Pune jumătate din cantitatea de supă într-un blenderşi mixează.
Toarnă pasta obţinută înapoi în oală, amestecă şi adaugă laptele. Asezonează bine şi serveşte garnisită cu frunze de busuioc, dacă doreşti.
Pofta buna!