Pui aromat la gratar

Printeaza

Pui aromat la gratar din: piept de pui, sare, piper, lime.

Mod de preparare:

Se presară 4 bucăţi piept de pui cu sare grunjoasă, piper şi coajă rasă de la 1 lime.

Se încălzeşte grătarul timp de 10 minute, apoi se aşază puiul pe grătar şi se ţine timp de 30-45 de minute.

Dacă vrei un plus de gust, poţi să aşezi puiul pe o bucată de lemn de cedru, pentru a-i da o aroma deosebită.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.