Patrate cu salau

Printeaza

Patrate cu salau din: salau, cartofi, cascaval, smantana, unt, sare, piper, dafin.

Ingrediente:

  • 1,5 kg şalău
  • 1,5 kg cartofi
  • 300 g caşcaval
  • 200 g smântână
  • 1/2 pachet unt
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

 

Mod de preparare Patrate cu salau:

Fierbi şalăul (spălat şi porţionat) care este mai fad, cu piper, foaie de dafin şi sare timp de 15 minute.

Cureţi carnea de pe oase şi o pui în tava de aragaz unsă cu ulei.

Deasupra ei pui un piure de cartofi fre­cat cu sare, smântână şi 1/2 pachet de unt.

Razi caşcaval şi coci şalăul în cuptor până se rumeneşte.

Ai grijă ca straturile de peşte, cartofi şi caşcaval să fie egale.

Laşi să se răcească un pic, apoi tai ames­tecul în pătrate şi le decorezi cu frunze de pătrun­jel verde.

Peştele proporţionat astfel îl poţi servi cu smântână.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.