Ciorba de vitel cu macris si gulie

Printeaza

Ciorba de vitel cu macris si gulie din: rasol de viţel, ceapă, morcovi, patrunjel, gulie, apa, orez, macris, telina, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de vitel cu macris si gulie

  • 1 kg rasol de viţel
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1 pătrunjel
  • 1 gulie
  • 3 l apă
  • 2 linguri orez
  • 200 g măcriş
  • frunze de ţelină
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tai bucăţele carnea de viţel şi o pui la fiert, spumând de câte ori este nevoie. Când este aproape fiartă, adaugi zarzavaturile tăiate mărunt.

După 20 de mi­nute de fiert, adaugi orezul şi laşi să mai fiarbă 10 minute, după care pui măcrişul şi ţelina şi potriveşti gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.