Carne de vita cu muguri de bambus

Printeaza

Carne de vita cu muguri de bambus din: pulpa de vita, ciuperci pleurotus, ceapa verde, ardei gras, muguri de bambus, ulei, usturoi, ketchup, sos de soia, boia de ardei si coriandru.

Carne_de_vita_cu_muguri_de_bambus

 

Ingrediente:

  • 500 g pulpă de vită
  • 300 g ciuperci pleurotus
  • 2 fire ceapă verde
  • 2 ardei graşi
  • 1 conservă mică muguri de bambus
  • 1 ceşcuţă ulei
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 lingură ketchup
  • 1 ceaşcă sos de soia
  • boia de ardei
  • boabe de coriandru

 

Mod de preparare:

Se taie carnea şi ciupercile pleurotus în fâşii subţiri. Se toacă ceapa şi se taie ardeii rondele. Se scurg mugurii de bambus şi se taie bucăţele.

Se încinge uleiul în wok şi se căleşte ceapa. Se adaugă carnea şi ciupercile şi se prăjesc la foc iute, apoi se scot şi se păstrează la cald. In wok se adaugă ardeiul tocat şi mugurii de bambus şi se călesc 4-5 min. Se adaugă usturoi pisat, ketchup, sos de soia, sare şi boia, după gust.

Se adaugă carnea şi ciupercile în sos şi se condimentează cu boabe de coriandru pisate.

 

Carne de vita cu muguri de bambus

Carne_de_vita_cu_muguri_de_bambus

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.