Paste cu raci
PrinteazaPaste cu raci din: spaghete, sare, rosii, ceapa, usturoi, cozi de raci, unt, smantana, piper, frunze de ruccola.
- 400 g spaghete
- sare
- 2 rosii
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 300 g cozi de raci
- 1 lingura unt
- 100 g smantana dulce
- 100 g smantana fermentata
- piper
- cateva frunze de ruccola
Mod de preparare:
Spaghetele se fierb al dente intr-o cantitate mare de apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se spală roşiile, se taie sferturi, se curăţă de cotoare şi seminţe şi pulpa se taie cuburi. Ceapa şi usturoiul se curăţă şi se toacă.
Se spală cozile de raci şi se şterg. 2 Se încinge untul într-o tigaie mare şi se călesc ceapa şi usturoiul. Se adaugă carnea de rac şi se căleşte 2 minute, amestecând. Se adaugă roşiile şi se călesc puţin împreună.
Se toarnă smântână şi se lasă să fiarbă 2 min. Se potriveşte sosul de sare şi piper. Se spală frunzele de ruccola, se şterg şi se taie fâşii; se amestecă în sos. Se scurg pastele şi se amestecă împreună cu sosul de raci.
Paste cu raci
Pofta buna!
Eheeee, cu racii aia e o problema mare