Paste cu raci

Printeaza

Paste cu raci din: spaghete, sare, rosii, ceapa, usturoi, cozi de raci, unt, smantana, piper, frunze de ruccola.

Ingrediente:Paste_cu_raci

  • 400 g spaghete
  • sare
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 300 g cozi de raci
  • 1 lingura unt
  • 100 g smantana dulce
  • 100 g smantana fermentata
  • piper
  • cateva frunze de ruccola

 

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb al dente intr-o cantitate mare de apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se spală roşi­ile, se taie sferturi, se curăţă de cotoare şi seminţe şi pulpa se taie cuburi. Cea­pa şi usturoiul se curăţă şi se toacă.

Se spală cozile de raci şi se şterg. 2 Se în­cinge untul într-o tigaie mare şi se călesc ceapa şi usturoiul. Se adaugă carnea de rac şi se căleşte 2 minute, amestecând. Se adaugă roşiile şi se călesc puţin împreună.

Se toarnă smân­tână şi se lasă să fiarbă 2 min. Se potri­veşte sosul de sare şi piper. Se spală frunzele de ruccola, se şterg şi se taie fâşii; se amestecă în sos. Se scurg pas­tele şi se amestecă împreună cu sosul de raci.

Paste cu raci

Paste_cu_raci

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Alessia Mantea

    Eheeee, cu racii aia e o problema mare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.