9 Retete culinare cu carne de vita

Printeaza

Retete culinare cu carne de vita:

Pasta de carne cu orez si usutroi

Pasta de carne cu orez si usutroi

Pasta de carne cu orez si usutroi din: carne de vită fară os, cimbru, usturoi, unt, orez, sare. Ingrediente: 1,5 kg carne de vită fară os 10 g praf cimbru 30 g usturoi 50 g unt 200 g orez sare Mod de preparare: Se curăţă carnea de pieliţe, tendoane şi grăsime. Apoi, împreună cu un […]

Limba de vita cu morcov

Limba de vita cu morcov

Limba de vita cu morcov din: limbă de vita, morcovi, sare.   Ingrediente: 1,2 kg limbă de vita 100 g morcovi sare   Mod de preparare: Se pune limba la fiert în apă clocotită, cu puţină sare. In timp ce fierbe, se adaugă şi morcovii întregi, curăţaţi. Când limba este bine fiartă, se scoate din vas […]

Perisoare cu smantana si orez

Perisoare de vita cu sos si smantana

Perisoare de vita cu sos si smantana din: carne de vită fără os, pâine albă, faină, lapte, unt, smântână, sare. Ingrediente: 1,2 kg carne de vită fără os 250 g pâine albă 80 g faină 800 ml lapte 80 g unt 170 g smântână sare   Mod de preparare: Se pune carnea la fiert în apă […]

Clatite umplute cu carne de vita si smantana

Clatite umplute cu carne de vita si smantana

Clatite umplute cu carne de vita si smantana din: faină, lapte, ouă, carne de vită fără os, ceapă, piper, smântână, ulei, sos tomat, sare.   Ingrediente: 600 g faină 750 ml lapte 5 ouă 500 g carne de vită fără os 500 g ceapă piper 500 g smântână 250 ml ulei 750 g sos tomat […]

Friptura de vita impanata cu ardei gras si morcov

Friptura de vita impanata cu ardei gras si morcov

Friptura de vita impanata cu ardei gras si morcov din: carne de vită fără os, morcovi, ţelină, păstârnac, ardei gras, usturoi, ulei, cartofi, cimbru, sare. Ingrediente: 1,5 kg carne de vită fără os 600 g morcovi 200 g ţelină 200 g păstârnac 150 g ardei gras 50 g usturoi 100 ml ulei 250 g cartofi […]

Friptura suculenta de vita la gratar

Friptura suculenta de vita la gratar

Friptura suculenta de vita la gratar din: muşchi, antricot sau vrăbioară, sare. Ingrediente: 1,5 kg muşchi, antricot sau vrăbioară sare     Mod de preparare: Carnea se porţionează, i se dă sare şi, fară a se bate, se pune la fript pe grătarul foarte încins, întorcându-se o singură dată. Se frige la comandă, rămânând în must. […]

Ghiveci cu carne de vita, dovlecel si conopida

Ghiveci cu carne de vita, dovlecel si conopida

Ghiveci cu carne de vita, dovlecel si conopida din: carne de vită fară os, roşii, ţelină, morcovi, dovlecei, mazăre conservată, conopidă, ulei, păstârnac, verdeaţă. Ingrediente: 1 kg carne de vită fară os 1 kg roşii proaspete 500 g ţelină 1,5 kg morcovi 750 g dovlecei 250 g mazăre conservată 750 g conopidă 150 ml ulei 500 […]

Supa de vita cu zarzavat si gulie

Supa de vita cu zarzavat si gulie

Supa de vita cu zarzavat si gulie din: rasol de vită, oase, zarza­vat, ţelină, gulie, cepe, usturoi, pastă de ardei, piper boabe, ouă, făină, ulei, pătrunjel verde, sare, piper măcinat. Ingrediente: 700 g rasol de vită 1 kg oase 200 g zarza­vat 1 ţelină 1 gulie 2 cepe 1 căţel de usturoi pastă de ardei piper boabe 3 […]

Carnati de vita fierti in aburi

Carnati de vita fierti in aburi

Carnati de vita fierti in aburi din: carne de vită fără os, orez, usturoi, unt, sare. Ingrediente: 1 kg carne de vită fără os 200 g orez 25 g usturoi 50 g unt sare   Mod de preparare: Se toacă bine carnea prin maşina cu sită deasă. Orezul se pisează şi se pune la fiert în […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.