Ardei umpluti cu carne de vita si cimbru din: carne vită fară os, ardei gras, orez, ulei, bulion, faină, ouă, cimbru, verdeaţă, smântână. Ingrediente: 1,5 kg carne vită fară os 1 kg ardei gras 150 g orez 200 ml ulei 100 g bulion 100 g faină 3 ouă 1 fir cimbru 2 legături verdeaţă 250 g […]
10 Retete culinare cu carne de vita
PrinteazaRetete culinare cu carne de vita:
Ardei umpluti cu carne si sos de rosii
Ardei umpluti cu carne si sos de rosii din: carne de vită fără os, ardei gras, orez, ulei, roşii proaspete sau bulion, faină, ouă, cimbru, verdeaţă, iaurt. Ingrediente: 1,5 kg carne de vită fără os 1 kg ardei gras 150 g orez 200 ml ulei 1 kg roşii proaspete sau 100 g bulion 100 g […]
Supa secuiasca cu vita cu cartofi
Supa secuiasca cu vita cu cartofi din: rasol de vită sau antricot moale, zarzavat pentru supă, cartofi, cub de supă, ou, untură, chiflă, făină, ceapă. Ingrediente: 1/4 kg rasol de vită sau antricot moale 1/4 kg zarzavat pentru supă 1/4 kg cartofi 1 cub de supă 1 ou 1 lingură de untură 1 chiflă 2 linguri […]
Rulada din carne tocata cu spanac si branza
Rulada din carne tocata cu spanac si branza din: carne tocată de vită, oua, pesmet, branza, faina, paine, spanac, ceapa verde, usutroi verde, morcovi, marar, patrunjel, ardei iute, sare, piper, ulei de măsline. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită 2 ouă 2 linguri pesmet 6 linguri brânză rasă 2 linguri făină 1 felie de pâine 400 g spanac […]
Chiftelute de vita cu salata de rosii si iaurt
Chiftelute de vita cu salata de rosii si iaurt din: carne tocată de vită, pâine, ou, usturoi, sare, piper, concentrat de legume, ulei, salată, rosii, ceapă, ceapă verde, iaurt, crutoane. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită miez de la 2 felii de pâine 1 ou 2 căţei de usturoi sare piper concentrat de legume ulei pentru prăjit Pentru […]
Rulada din carne tocata cu dovlecel si iaurt
Rulada din carne tocata cu dovlecel si iaurt din: carne tocată vită, ceapa, oua, dovlecel, sare, piper, paine, ulei. Ingrediente: 800 g carne tocată vită 2 cepe 3 oua 3 dovlecei sare piper 2 felii de pâine 2 linguri ulei Mod de preparare: Pui fitr-un bol carnea tocată, feliile de pâine înmuiate în apă şi scurse, […]
Musaca de telina cu rosii si cascaval
Musaca de telina cu rosii si cascaval din: carne tocată de porc, carne tocată de vită, oua, telina, rosii din conserva, cascaval, ceapa, sare, piper, ulei. Ingrediente: 250 g carne tocată de porc 250 g carne tocată de vită 3 ouă 2 ţeline frumoase roşii din conservă 200 g caşcaval ras 3 cepe 2 linguri pesmet […]
Chiftele cu sos alb si cimbru
Chiftele cu sos alb si cimbru din: carne tocată de vită, carne tocată de porc, miez de pâine, os de vită, ouă, faina, unt, lapte, ceapa, cimbru, cuisoare, nucsoara, marar, sare, piper. Ingrediente: 250 g carne tocată de vită 250 g carne tocată de porc 100 g miez de pâine 1 os de vită 2 ouă 2 linguri […]
Tocanita de vita cu ficat, ciuperci si miere
Tocanita de vita cu ficat, ciuperci si miere din: carne de vită, ficat de viţel, ulei de măsline, ciuperci, apă minerală, ardei iuţi, bulion, miere, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de vită 500 g ficat de viţel 100 ml ulei de măsline 250 g ciuperci 500 ml apă minerală 5 ardei iuţi 1 lingură bulion 1 lingură miere […]
Supa de vita cu galuste
Supa de vita cu galuste din: apă, zarzavat (morcov, pătrunjel, ţelină), carne de vita, ou, gris. Ingrediente: 2 l apă zarzavat (morcov, pătrunjel, ţelină) circa 500 g carne de vita Pentru găluşte: 1 ou 3-4 linguri griş (în funcţie de lingură) Mod de preparare: Pui iniţial 2 litri de apă la fiert (completând constant în timpul […]
Pofta buna!