20 de Retete dulci

Printeaza

Retete dulci:

Sos_de_mere_cu_scortisoara_04

Reteta zilei: Sos de mere cu scortisoara

Sos de mere cu scortisoara din: mere, unt, zahar brun, scortisoara. Poate te intereseaza si: Reteta sos de mere Sos de mere Sos de visine cu frisca   Ingrediente:  10 mere, decojite si taiate cuburi 3 linguri de unt nesărat, tăiat în bucăți 1/4 cana plus 2 linguri de zahăr brun scorțișoară, pentru servire   […]

Reteta_tort_diplomat

Reteta tort diplomat

Reteta tort diplomat din: piscoturi, frisca, iaurt, zahar, gelatina, portocale, kiwi, banane, ananas, piersici. Ingrediente: 400 g pişcoturi 1 l frişcă lichidă 1 cutie iaurt simplu, natural (380 ml) 3 linguri zahăr 3-4 plicuri gelatină 3 portocale 2 kiwi 3 banane 1 cutie compot ananas 1 cutie compot de piersici   Mod de preparare: Pui […]

Tort_de_inghetata_cu_bezea

Tort de inghetata cu bezea

Tort de inghetata cu bezea din: oua, zahar, suc de lamaie, sare, zmeura, ciocolata, lapte, gelatina, frisca, menta, fructe de padure. Ingrediente: Pentru blat: 3 albuşuri 175 g zahăr 1 linguriţă suc de lămâie sare Pentru crema: 375 g zmeură 75 g ciocolată albă 5 gălbenuşuri 125 ml lapte 120 g zahăr 3 foi gelatină […]

Desert_cu_fulgi_de_cocos

Desert cu fulgi de cocos

Desert cu fulgi de cocos din: oua, faina, zahar, praf de copt, lapte, amidon, unt, fulgi de cocos, ciocolata, esenta de vanilie. Ingrediente: Pentru blat: 5 gălbenuşuri 200 g făină 100 g zahăr 10 linguri apă 1 plic praf de copt 1 plic zahăr vanilat Pentru crema: 350 ml lapte 100 g zahăr 1 lingură […]

Prajitura_cu_crema_de_branza_fina

Prajitura cu crema de branza fina

Prajitura cu crema de branza fina din: nuca, oua, sare, zahar, pesmet, praf de copt, rom, mascarpone, branza de vaci, cafea, zahar vanilat. Ingrediente: 100 g miez de nucă 3 ouă 1 priză de sare 210 g zahăr 50 g pesmet 1/2 plic praf de copt 100 ml rom 250 g mascarpone 300 g brânză […]

Floricele_de_porumb_aromate_cu_unt_si_branza_04

Reteta zilei: Floricele de porumb aromate cu unt si branza

Floricele de porumb aromate cu unt si branza din: ulei, porumb de floricele, unt, usturoi, parmezan, fulgi de ardei rosu, oregano, sare. Poate te intereseaza si: Floricele de porumb cu sos de caramel Floricele de porumb cu sirop de ciocolata si sare de mare Floricele de porumb   Ingrediente:  2 1/2 linguri de ulei 1/2 […]

Prajitura_in_trei_straturi

Prajitura in trei straturi

Prajitura in trei straturi din: biscuiti, oua, zahar, margarina, praf de copt, mac, nuca de cocos, faina, lapte, frisca. Ingrediente: 1 pachet de biscuiţi obişnuiţi 8 ouă 500 g zahăr 2 plicuri zahar vanilat 1 margarină 1 praf de copt 100 g mac 100 g nucă de cocos 2 linguri făina 300 ml lapte 1/2 l frişcă […]

Tort_cu_portocale_ciocolata_si_frisca

Tort cu portocale, ciocolata si frisca

Tort cu portocale, ciocolata si frisca din: zahar, unt, oua, lapte, lamaie, bicarbonat, faina, sare, portocale, ciocolata, frisca, rom. Ingrediente: Pentru blat: 150 g zahăr 6 linguri unt 2 ouă 1 albuş 70 ml lapte bătut coajă rasă de lămâie 2 linguriţe esenţă de vanilie 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu 310 g făină 1 praf […]

Dobos_tras_in_ciocolata

Dobos tras in ciocolata

Dobos tras in ciocolata din: oua, margarina, zahar, cacao, nuca de cocos, faina, rom, lapte, nes, ciocolata, fulgi de migdale. Ingrediente: Pentru foi: 6 ouă 100 g margarina 250 g zahâr 1 plic zahăr vanilat coaja rasă de la o lămâie 2 linguri cacao 50 g nuca de cocos 200 g făină Pentru crema: 250 […]

Baba_ala_limoncello

Baba ala limoncello

Baba ala limoncello din: oua, zahar, sare, drojdie, unt, faina, apa, zahar, lamaie, limoncello. Ingrediente: 6 ouă 50 g zahăr 1 linguriţă cu sare 25 g drojdie 100 g unt 400 g făină Pentru sirop: 700 ml apă 200 g zahăr coaja de la o lămâie 250 ml limoncello   Mod de preparare: Intr-un castron […]

Foi_de_napolitana_cu_crema_de_cocos

Foi de napolitana cu crema de cocos

Foi de napolitana cu crema de cocos din: foi de napolitana, lapte, zahar, apa, nuca de cocos, unt. Ingrediente: 1 pachet foi de napolitana 300 g lapte praf 250-300 g zahăr 100 ml apă 300 g nucă de cocos 1 pachet unt   Mod de preparare: Apa, zahărul şi untul le pui într-un vas pe […]

Reteta_prajitura_in_trei_culori

Reteta prajitura in trei culori

Reteta prajitura in trei culori din: faina, zahar, smantana, untura, cacao, bicarbonat, lapte, oua, ulei. Ingrediente: Pentru blatul maro: 3 cani făina 1 1/2 cana zahar pudra 200 g smantana 1 lingură untură închegată 3 linguri cacao 1 linguriţă bicarbonat stins în oţet 1/2 pahar lapte Pentru blatul galben: 6 ouă 6 linguri zahăr 4 […]

Floricele_de_porumb_cu_sos_de_caramel_06

Reteta zilei: Floricele de porumb cu sos de caramel

Floricele de porumb cu sos de caramel din: ulei, porumb, unt, zahar brun, sirop de artar, sare, bicarbonat. Ingrediente:  1/4 cana ulei 2/3 ceașcă porumb 1/2 cana unt nesărat 1 cană de zahăr brun 1/4 ceasca sirop de arțar 1/2 linguriță sare 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 100C. […]

Desert_tiramisu_cu_capsuni

Desert: tiramisu cu capsuni

Desert: tiramisu cu capsuni din: mascarpone, zahar, frisca, vin, piscoturi, capsuni, zmeura. Ingrediente: 375 g mascarpone 2 linguri cu zahăr brun 150 ml frişcă 175 ml vin pentru desert 21 pişcoturi de şampanie 400 g căpşune, feliate 150 g zmeură Pentru servit: 150 g frişcă 1 linguriţă cu zahăr pudră 6 căpşune   Mod de […]

Tort_de_kefir_cu_fructe_de_padure

Tort de kefir cu fructe de padure

Tort de kefir cu fructe de padure din: oua, lamaie, zahar, vanilie, kefir, smantana, fructe de padure. Ingrediente: 3 ouă 1 lămâie 100 g zahăr 1 lingură zahăr brun 1 linguriţă vanilie 200 ml kefir 200 ml smântână dulce pentru frişca 500 g fructe de pădure asortate (de exemplu mure şi afine)   Mod de […]

Jeleu_si_serbet_de_capsuni

Jeleu si serbet de capsuni

Jeleu si serbet de capsuni din: zahar, capsuni, suc de lamaie, flori de soc, gelatina. Ingrediente: Pentru serbet: 100 g zahăr pudră 500 g căpşune, curăţate 1 lingură cu suc de lămâie Pentru jeleu: 900 g căpşune, curăţate 5 linguri cu petale de flori de soc 1 linguriţă cu suc de lămâie 6 foi de […]

Cheesecake cu cirese

Cheesecake cu cirese

Cheesecake cu cirese din: biscuiti, zahar, unt, crema de branza, frisca, gelatina, oua, cirese. Ingrediente: Pentru baza: 175 g biscuiţi digestivi 2 linguri rase cu zahăr brun 30 g unt, topit Pentru crema: 300 g cremă de brânză 150 g zahăr pudră coaja rasă fin şi sucul de la 1 lămâie 142 ml frişcă lichidă […]

Prajiturele_de_ciocolata_cu_goji

Prajiturele de ciocolata cu goji

Prajiturele de ciocolata cu goji din: faina, ciocolata, unt, zahar, oua, cacao, nuci, curmale, goji, smantana, miere, gelatina. Ingrediente: Pentru blat: 80 g făină de hrişcă 125 g ciocolată neagră bio 100 g unt 100 g zahăr pudră 2 ouă 20 g cacao 50 g nuci 50 g curmale fără sâmburi 50 g boabe de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.