Sos de mere cu scortisoara din: mere, unt, zahar brun, scortisoara. Poate te intereseaza si: Reteta sos de mere Sos de mere Sos de visine cu frisca Ingrediente: 10 mere, decojite si taiate cuburi 3 linguri de unt nesărat, tăiat în bucăți 1/4 cana plus 2 linguri de zahăr brun scorțișoară, pentru servire […]
20 de Retete dulci
PrinteazaRetete dulci:
Reteta tort diplomat
Reteta tort diplomat din: piscoturi, frisca, iaurt, zahar, gelatina, portocale, kiwi, banane, ananas, piersici. Ingrediente: 400 g pişcoturi 1 l frişcă lichidă 1 cutie iaurt simplu, natural (380 ml) 3 linguri zahăr 3-4 plicuri gelatină 3 portocale 2 kiwi 3 banane 1 cutie compot ananas 1 cutie compot de piersici Mod de preparare: Pui […]
Tort de inghetata cu bezea
Tort de inghetata cu bezea din: oua, zahar, suc de lamaie, sare, zmeura, ciocolata, lapte, gelatina, frisca, menta, fructe de padure. Ingrediente: Pentru blat: 3 albuşuri 175 g zahăr 1 linguriţă suc de lămâie sare Pentru crema: 375 g zmeură 75 g ciocolată albă 5 gălbenuşuri 125 ml lapte 120 g zahăr 3 foi gelatină […]
Desert cu fulgi de cocos
Desert cu fulgi de cocos din: oua, faina, zahar, praf de copt, lapte, amidon, unt, fulgi de cocos, ciocolata, esenta de vanilie. Ingrediente: Pentru blat: 5 gălbenuşuri 200 g făină 100 g zahăr 10 linguri apă 1 plic praf de copt 1 plic zahăr vanilat Pentru crema: 350 ml lapte 100 g zahăr 1 lingură […]
Prajitura cu crema de branza fina
Prajitura cu crema de branza fina din: nuca, oua, sare, zahar, pesmet, praf de copt, rom, mascarpone, branza de vaci, cafea, zahar vanilat. Ingrediente: 100 g miez de nucă 3 ouă 1 priză de sare 210 g zahăr 50 g pesmet 1/2 plic praf de copt 100 ml rom 250 g mascarpone 300 g brânză […]
Reteta zilei: Floricele de porumb aromate cu unt si branza
Floricele de porumb aromate cu unt si branza din: ulei, porumb de floricele, unt, usturoi, parmezan, fulgi de ardei rosu, oregano, sare. Poate te intereseaza si: Floricele de porumb cu sos de caramel Floricele de porumb cu sirop de ciocolata si sare de mare Floricele de porumb Ingrediente: 2 1/2 linguri de ulei 1/2 […]
Prajitura in trei straturi
Prajitura in trei straturi din: biscuiti, oua, zahar, margarina, praf de copt, mac, nuca de cocos, faina, lapte, frisca. Ingrediente: 1 pachet de biscuiţi obişnuiţi 8 ouă 500 g zahăr 2 plicuri zahar vanilat 1 margarină 1 praf de copt 100 g mac 100 g nucă de cocos 2 linguri făina 300 ml lapte 1/2 l frişcă […]
Tort cu portocale, ciocolata si frisca
Tort cu portocale, ciocolata si frisca din: zahar, unt, oua, lapte, lamaie, bicarbonat, faina, sare, portocale, ciocolata, frisca, rom. Ingrediente: Pentru blat: 150 g zahăr 6 linguri unt 2 ouă 1 albuş 70 ml lapte bătut coajă rasă de lămâie 2 linguriţe esenţă de vanilie 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu 310 g făină 1 praf […]
Dobos tras in ciocolata
Dobos tras in ciocolata din: oua, margarina, zahar, cacao, nuca de cocos, faina, rom, lapte, nes, ciocolata, fulgi de migdale. Ingrediente: Pentru foi: 6 ouă 100 g margarina 250 g zahâr 1 plic zahăr vanilat coaja rasă de la o lămâie 2 linguri cacao 50 g nuca de cocos 200 g făină Pentru crema: 250 […]
Cum se prepara Prajitura cu mere (VIDEO)
Prajitura cu mere Cum se prepara Prajitura cu mere Pofta buna!
Baba ala limoncello
Baba ala limoncello din: oua, zahar, sare, drojdie, unt, faina, apa, zahar, lamaie, limoncello. Ingrediente: 6 ouă 50 g zahăr 1 linguriţă cu sare 25 g drojdie 100 g unt 400 g făină Pentru sirop: 700 ml apă 200 g zahăr coaja de la o lămâie 250 ml limoncello Mod de preparare: Intr-un castron […]
Foi de napolitana cu crema de cocos
Foi de napolitana cu crema de cocos din: foi de napolitana, lapte, zahar, apa, nuca de cocos, unt. Ingrediente: 1 pachet foi de napolitana 300 g lapte praf 250-300 g zahăr 100 ml apă 300 g nucă de cocos 1 pachet unt Mod de preparare: Apa, zahărul şi untul le pui într-un vas pe […]
Reteta prajitura in trei culori
Reteta prajitura in trei culori din: faina, zahar, smantana, untura, cacao, bicarbonat, lapte, oua, ulei. Ingrediente: Pentru blatul maro: 3 cani făina 1 1/2 cana zahar pudra 200 g smantana 1 lingură untură închegată 3 linguri cacao 1 linguriţă bicarbonat stins în oţet 1/2 pahar lapte Pentru blatul galben: 6 ouă 6 linguri zahăr 4 […]
Reteta zilei: Floricele de porumb cu sos de caramel
Floricele de porumb cu sos de caramel din: ulei, porumb, unt, zahar brun, sirop de artar, sare, bicarbonat. Ingrediente: 1/4 cana ulei 2/3 ceașcă porumb 1/2 cana unt nesărat 1 cană de zahăr brun 1/4 ceasca sirop de arțar 1/2 linguriță sare 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 100C. […]
Desert: tiramisu cu capsuni
Desert: tiramisu cu capsuni din: mascarpone, zahar, frisca, vin, piscoturi, capsuni, zmeura. Ingrediente: 375 g mascarpone 2 linguri cu zahăr brun 150 ml frişcă 175 ml vin pentru desert 21 pişcoturi de şampanie 400 g căpşune, feliate 150 g zmeură Pentru servit: 150 g frişcă 1 linguriţă cu zahăr pudră 6 căpşune Mod de […]
Tort de kefir cu fructe de padure
Tort de kefir cu fructe de padure din: oua, lamaie, zahar, vanilie, kefir, smantana, fructe de padure. Ingrediente: 3 ouă 1 lămâie 100 g zahăr 1 lingură zahăr brun 1 linguriţă vanilie 200 ml kefir 200 ml smântână dulce pentru frişca 500 g fructe de pădure asortate (de exemplu mure şi afine) Mod de […]
Jeleu si serbet de capsuni
Jeleu si serbet de capsuni din: zahar, capsuni, suc de lamaie, flori de soc, gelatina. Ingrediente: Pentru serbet: 100 g zahăr pudră 500 g căpşune, curăţate 1 lingură cu suc de lămâie Pentru jeleu: 900 g căpşune, curăţate 5 linguri cu petale de flori de soc 1 linguriţă cu suc de lămâie 6 foi de […]
Cheesecake cu cirese
Cheesecake cu cirese din: biscuiti, zahar, unt, crema de branza, frisca, gelatina, oua, cirese. Ingrediente: Pentru baza: 175 g biscuiţi digestivi 2 linguri rase cu zahăr brun 30 g unt, topit Pentru crema: 300 g cremă de brânză 150 g zahăr pudră coaja rasă fin şi sucul de la 1 lămâie 142 ml frişcă lichidă […]
Prajiturele de ciocolata cu goji
Prajiturele de ciocolata cu goji din: faina, ciocolata, unt, zahar, oua, cacao, nuci, curmale, goji, smantana, miere, gelatina. Ingrediente: Pentru blat: 80 g făină de hrişcă 125 g ciocolată neagră bio 100 g unt 100 g zahăr pudră 2 ouă 20 g cacao 50 g nuci 50 g curmale fără sâmburi 50 g boabe de […]
Pofta buna!