Vinete gratinate cu ciuperci si usturoi

Printeaza

Vinete gratinate cu ciuperci si usturoi din: vinete, ciuperci, usturoi, unt, sare, piper, patrunjel, pesmet.

Ingrediente:Vinete_gratinate_cu_ciuperci_si_usturoi

  • 1,2 kg vinete
  • 150 g ciuperci
  • 40 g usturoi
  • 120 g unt
  • 10 g sare
  • 2 g piper
  • 20 g patrunjel
  • 15 g pesmet

 

Mod de preparare:

Pătlăgelele de vinete spălate se taie în lungime, se prăjesc la o pară de foc, după care se scoate miezul. Acesta se bate bine şi se amestecă cu ciuper-cile spălate, curăţate, tocate şi înăbuşite în unt, sarea, piperul, frunzele de pătrunjel tocate şi usturoiul mărunţit bine.

Se umple coaja vinetelor cu compoziţia de mai sus şi se pun la cuptor cu pesmet şi unt. Se pot servi calde sau reci, cu parmezan deasupra.

Vinete gratinate cu ciuperci si usturoi

Vinete_gratinate_cu_ciuperci_si_usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.