Vinete gratinate cu oregano

Printeaza

Vinete gratinate cu oregano din: rosii, vanata, oregano, mozzarella, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Vinete gratinate cu oregano

  • o vânătă medie
  • 3 roşii
  • 200 g mozzarella
  • 1/2 linguriţă oregano
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vânata se taie felii subţiri care se presară cu sare şi se lasă 15 minute. Intre timp, se taie felii roşiile şi brânza. Se şterg vinetele de sucul lăsat şi se aşază într-o formă de cuptor alternativ cu roşii şi brânză.

Se stropesc cu ulei, se presară cu oregano şi piper şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.