Varza calita cu scaricica afumata

Printeaza

Varza calita cu scaricica afumata din: varza,  scăricică afumată, ulei, bulion, sare.

Varza_calita_cu_scaricica_afumata

Ingrediente:

  •  o varză medie
  •  o bucată scăricică afumată
  •  3 linguri ulei
  •  2 linguri bulion
  •  sare

 

 

Mod de preparare:

Scăricică afumată se taie pe lung şi se dă într-un clocot în apă. Apoi, apa se aruncă, iar carnea se căleşte într-o lingură de ulei si se scoate. Varza se taie, se freacă bine cu sare si se pune la călit în restul de ulei. Se lasă 20 de minute.

Se adaugă scăricică, se toarnă apă si se lasă la fiert aproximativ 10 minute. Se pune bulionul, se mai completează cu apă si se lasă la cuptor pentru încă 30 de minu­te. Se poate servi cu mămăligă caldă.

Varza calita cu scaricica afumata

Varza_calita_cu_scaricica_afumata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.