Umplutura cu branza de oaie

Printeaza

Umplutura cu branza de oaie din: branza de oaie, gris, faina, oua, zahar tos.

 

Ingrediente:

  • 1 kg brânză de oaie
  • 250 g griş
  • 100 g făină
  • 4 ouă
  • 200 g zahăr tos

 

Mod de preparare:

Frămânţi bine brânza şi adaugi grisul fiert şi răcit, făina, ouăle întregi şi zahărul.

Amesteci toate ingredientele foarte bine.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Umplutura cu branza de oaie

Clătite cu brânză de vaci si fructe

Clatite cu umplutura de branza dulce

Clatite cu umplutura de branza dulce din: faina, ou, lapte, sare, lamaie, branza, zahar, smantana, ulei. Ingrediente: 12 linguri cu făină 1 ou 750 ml lapte crud sau apă minerală sare coajă de lămâie 300 g brânză de vaci zahăr tos smântână 1 lingură cu ulei   Mod de preparare: Faceţi clătite din ou, faină, […]

 

 

Umplutură de ciuperci prajite

Rulada de spanac cu umplutura de branza

Rulada de spanac cu umplutura de branza din: spanac, oua, cascaval, faina, praf de copt, sare, branza de vaci, usturoi, smantana, sunca. Ingrediente: pentru aluatul de spanac: 400 g spanac 5 oua 50 g cascaval 3 linguri faina un varf de cutit praf de copt un praf sare pentru umplutura de branza: 150 g branza […]

 

 

Curcan cu umplutură de prune uscate şi ienupăr

Rulada de curcan cu umplutura de branza

Rulada de curcan cu umplutura de branza din: piept de curcan, otet, ulei de masline, sare, piper macinat, cimbru, patrunjel, ceapa, pesmet, galbenus de ou, crema de branza, supa de pui, vin, smantana, mustar, amidon, cartofi, sparanghel alb, sparanghel verde, ciuperci, mazare, unt. Ingrediente: 1 1/2 kg piept de curcan (pentru rulada) 1 lingura otet […]

 

Clatite cu dovlecel si umplutura de branza

Clatite cu dovlecel si umplutura de branza din: dovlecel, oua, lapte, faina, sare, marar, unt, ulei, cascaval. Ingrediente: 1 dovlecel de dimensiune medie 2 oua 200 ml lapte 1 cescuta faina sare piper 1 legatura mica marar 1 lingurita unt 3 linguri ulei pentru tigaie 200 g branza sau cascaval ras   Mod de preparare: […]

 

Pita cu dovlecei si urda

Pui pane cu umplutură de branză

O reteta de pui pane cu umplutura de branza din: piept de pui, branza degresata, pesmet, galbenus, maghiran, piper negru, faina alba, albus, boia si patrunjel. Ingrediente: 4 piepţi de pui, dezosaţi şi fără piele, de aproximativ 175 g fiecare pentru umplutură: 100 g cremă de brânză degresată 15 g pesmet alb 1 gălbenuş 2 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Interesant.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.