Tocanita in paine

Printeaza

O reteta de tocanita in paine din: cartofi, carnati, piept de porc, ceapa, morcov, bulion, cimbru, piper negru, chifle, sare si ulei.

Ingrediente:Tocanita in paine

  • 1 kg cartofi
  • 3 carnati
  • 500 g piept de porc
  • 3 cepe mari
  • 1 morcov
  • 3 linguri bulion
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 10 boabe de piper negru
  • 6-8 chifle mari
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Curata şi spală legumele apo itaie-le: cartofii în cuburi şi ceapa, solzişori. Dă morcovul pe răzătoarea mică. Pune ceapa la călit într-un vas mare, cu 2-3 linguri cu ulei. Când s-a înmuiat ceapa, adaugă morcovul.

Lasă 3-4 minute pe foc, amestecând, apoi adaugă cârnaţii tăiaţi felii groase şi carnea, cuburi. Lasă până se face carnea. Adaugă cartofii, sare, boabele de piper şi apă cât să stea legumele în ea (să nu le acopere de tot).

Pune capacul şi lasă până când cartofii sunt aproape fierţi, amestecând din când în când. Adaugă bulionul, cimbrul şi dă la cuptor. Dacă e nevoie, pune un pic de apă. Lasă 20 de minute. Serveşte în chiflele sau pâinicile scobite, fierbinte.

Tocanita in paine

Tocanita in paine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.