Tocanita cu ficat de pui si carne de cerb

Printeaza

Tocanita cu ficat de pui si carne de cerb din: pulpa de cerb, coriandru, cimbrisor, rozmarin, ulei, ficat de pui, maghiran, salvie, slanina afumata, ceapa rosie, sare, pier, ciuperci, vin rosu, mazare alba si fasole alba.

Ingrediente:Casserole Dish With Beef Bourguignonne

  • 1,5 kg pulpă de cerb
  • coriandru măcinat, cimbrişor, rozmarin
  • ulei
  • 200 g ficat de pui
  • măghiran, salvie
  • 200 g slănină afumată
  • 2-3 cepe roşii
  • sare, piper
  • 200 g ciuperci
  • 200 ml vin roşu
  • 150-200 g mazăre verde, fasole albă

 

Mod de preparare:

Pulpa de cerb se taie în bastonaşe subţiri, se pune într-un vas, se presară coriandru, rozmarin şi cimbrişor; deasupra se toarnă ulei până este acoperită complet. Se lasă la macerat, la rece, timp de 1-2 zile. Apoi se taie felii ficatul şi se asezonează cu măghiran şi salvie.

Se păstrează în frigider. Se pune într-un ceaun  ceapă şi slănină tăiată cubuleţe, care se călesc. Se adaugă carnea, se asezonează cu sare şi piper, se căleşte puţin, apoi se adaugă ficatul şi ciupercile. Se adaugă vinul, iar la sfârşit, mazărea şi fasolea. Când toate s-au frăgezit, se serveşte – după gust – cu pâine, cartofi, sau orez.

Tocanita cu ficat de pui si carne de cerb

Casserole Dish With Beef Bourguignonne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.