Supa crema de ciuperci cu verdeata

Printeaza

Supa crema de ciuperci cu verdeata din: ciuperci, ceapa, morcov, cartofi, ulei, faina, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Supa_crema_de_ciuperci_cu_verdeata

  • 300 g ciuperci champignon
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 3 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui o ceapă şi morcovul la fiert într-o oală cu 3 l de apă, aproximativ 30 de minute. între timp, cureţi cartofii, îi tai cubuleţe şi-i adaugi la supa de legume alte 20 de minute.

Speli ciupercile, sub jet de apă, le tai bucăţele şi le pui la călit în ulei cu restul de ceapă tăiată mărunt. Condimentezi cu sare si piper.

Desfaci făina în 50 ml de apă rece, amesteci bine, iei un polonic de zeamă fierbinte şi-l torni în fir subţire în făină. Adaugi ciupercile călite şi făina în supa cu legume.

Laşi să fiarbă 10-15 minute. Iei supa de pe foc, adaugi usturoiul pisat şi pasezi cu blenderul toate ingredientele până devin o cremă.

Supa crema de ciuperci cu verdeata

Supa_crema_de_ciuperci_cu_verdeata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna este supa asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.