Sufleu picant de legume

Printeaza

Sufleu picant de legume din: cartofi, anghinare, ardei grasi, dovlecei, rosii cherry, smantana, bulion, oua, usturoi, sare, piper si cascaval.

Ingrediente:

  • 600 g cartofi fierti in coaja cu o zi inainte
  • 250 g funduri de anghinare (din conserva)
  • 3 ardei grasi galbeni
  • 2 dovlecei
  • 125 g rosii cherry
  • 50 g masline negre fara samburi
  • 200 g smantana
  • 2 linguri bulion
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 65 g cascaval ras

 

Mod de preparare:

Se decojesc cartofii, se taie felii. Se taie jumătăţi fundu­rile de anghinare.

Se taie ardeiul gras fâşii, dovleceii la fel. Se taie jumătăţi roşiile.

Se încinge cuptorul la200°C. Se amestecă totul cu măsline şi se aşază în forma unsă.

Se bate smântână cu bulion şi ouă; se adaugă usturoiul pisat.

Se toarnă peste legume, se presară caşcaval şi se coace cca 30 de minute.

 

Sufleu picant de legume

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Sufleu de branza si oua

Sufleu de branza si oua din: branza, oua, smantana, faina, unt si lapte. Sufleul este un preparat culinar delicios și elegant, cunoscut pentru textura sa pufoasă și gustul bogat. Această mâncare este preparată în principal dintr-o bază de ouă și alte ingrediente care pot varia, cum ar fi brânza, ciocolata sau fructele. Sufleurile se bazează […]

Retete

Sufleu de clatite cu spanac, jambon si cascaval

Sufleu de clatite cu spanac, jambon si cascaval: spanac, jambon, cascaval, oua, nucsoara, sare. Sufleul este un preparat culinar delicios și elegant, cunoscut pentru textura sa pufoasă și gustul bogat. Această mâncare este preparată în principal dintr-o bază de ouă și alte ingrediente care pot varia, cum ar fi brânza, ciocolata sau fructele. Sufleurile se […]

Sufleu cu oua si cascaval

Sufleu cu oua si cascaval

Sufleu cu oua si cascaval din: oua, unt, faina, lapte, smantana, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 6 ouă fierte, decojite 2 linguri cu unt 1 lingură cu făină 300 ml lapte 200 g smântână 2 albuşuri 1 lingură cu parmezan ras sau caşcaval sare piper   Mod de preparare: Pune la încins untul, căleşte iute făina, […]

Salata cu creier de miel

Sufleu de creier de vita 

Sufleu de creier de vita din: creier de vita, margarina, ou, faina, lapte, pesmet, otet, rosii. Sufleul este un preparat culinar delicios și elegant, cunoscut pentru textura sa pufoasă și gustul bogat. Această mâncare este preparată în principal dintr-o bază de ouă și alte ingrediente care pot varia, cum ar fi brânza, ciocolata sau fructele. Sufleurile […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.