Sufleu de clatite cu spanac, jambon si cascaval

Printeaza

Sufleu de clatite cu spanac, jambon si cascaval: spanac, jambon, cascaval, oua, nucsoara, sare.

IngredineteRetete

Umplutura

Mod de preparare:

Spanacul se spala, se fierbe si apoi se paseaza. Cand s-a mai racit se adauga galbenusurile, aproximativ 25 g cascaval si jambonul tocat.

Se amesteca totul bine si se condimenteaza. Albusurile se bat spuma si se adauga in final si ele.

Clatitele se umplu cu acest amestec si se asaza in straturi succesive intr-o forma unsa cu unt. Se dau la cuptor timp de 45 de minute.

Nu va temeti daca straturile de clatite se ridica! Acestea isi vor reveni dupa ce se scoate sufleul, se rastoarna pe un platou si se adauga restul de cascaval ras.

Se taie felii, precum cele de tort si se servesc calde.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.