Sos catalan

Printeaza

Sos catalan

Ingrediente:Sos catalan

  • 4 linguri sos brun de vînat
  • 1/2 pahar vin
  • 40 g măsline
  • 150 g bureţi
  • ver­deaţă
  • 40 g ulei
  • sare
  • 1 lingură jeleu de coacăze

 

Mod de preparare:

Bureţii se spală şi se toacă mărunt, se sărează ,apoi se sotează în ulei cu măslinele date prin maşina de tocat fină.

Se fierb 8 minute cu sosul brun, vinul şi 1 linguriţă de jeleu de coacăze.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.