Scrumbie cu verdeata la cuptor

Printeaza

Scrumbie cu verdeata la cuptor din: scrumbii, patrunjel, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Scrumbie cu verdeata la cuptor

  • 4 scrumbii
  • 1 legătură de pătrunjel
  • lămâi
  • sare
  • piper boabe

Mod de preparare:

Scrumbia este foarte grasă şi se prepară la cuptor sau la grătar. Mai întâi se spală, se curăţă de solzi şi intestine şi se crestează pe lăţime foarte des, ca să se pătrundă. Se freacă cu sare şi piper şi fiecare peşte se înveleşte în hârtie de pergament.

Se dau la cuptor la foc mic sau pe grătar. Când este gata, se aşază pe platou, se scoate din hârtie cu grijă. Se serveşte cu lămâie şi pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.