Scrumbie de mare

Printeaza

Scrumbie de mare din: scrumbii, ceapa, ardei, coriandru, cuisoare, dafin, lamaie, otet, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Scrumbie de mare

  • 10 scrumbii de mare
  • 3 cepe
  • 4 ardei iuţi
  • 20 g coriandru
  • 4 cuişoare
  • 4 foi de dafin
  • 1 lămâie
  • 50 ml oţet balsamic alb
  • 50 ml ulei de măsline
  • 2 legături pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se spală peştii sub jet de apă rece, se presară cu sare şi se lasă la marinat 5-6 ore, la rece. Se taie ceapa fâşii, iar lămâia rondele.

Se aşază într-un vas peştii pe un rând, apoi un rând de ceapă, se presară mirodeniile, apoi se pun feliile de lămâie. Se toarnă oţetul şi ulei de măsline şi se dau la cuptorul încălzit, timp de 40 de minute.

Se lasă să se răcească, apoi se aşază pe un platou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.