Salata de scrumbie afumata si naut
PrinteazaSalata de scrumbie afumata si naut din: scrumbie, naut, rosii, spanac, ardei, castravete, ceapa, ridichi, sare, negrilica, ulei, otet.
- 300 g scrumbie afumată
- 100 g năut fiert
- 100 g roşii cherry
- 1 legătură baby spanac
- 1 ardei capia
- 1 castravete
- 1 ceapă verde
- 1 legătură de ridichi
- sare de mare
- seminţe de negrilică
- ulei de măsline
- oţet balsamic
Mod de preparare:
Toate legumele se spală, se curăţă şi se taie felii potrivite.
Scrumbia afumată se eliberează de oase şi se taie bucăţi mai mici. Intr-un bol mare de salată se amestecă legumele tăiate cu bucăţelele de scrumbie şi năutul scurs.
Se adaugă uleiul de măsline şi puţin oţet balsamic şi se asezonează totul cu sare, după gust.
Se presară deasupra salatei şi câteva seminţe de negrilică.
Salata de scrumbie afumata si naut
Pofta buna!