Salata de scrumbie afumata si naut

Printeaza

Salata de scrumbie afumata si naut din: scrumbie, naut, rosii, spanac, ardei, castravete, ceapa, ridichi, sare, negrilica, ulei, otet.

Ingrediente:

  • 300 g scrumbie afumată
  • 100 g năut fiert
  • 100 g roşii cherry
  • 1 legătură baby spanac
  • 1 ardei capia
  • 1 castravete
  • 1 ceapă verde
  • 1 legătură de ridichi
  • sare de mare
  • seminţe de negrilică
  • ulei de măsline
  • oţet balsamic

 

Mod de preparare:

Toate legumele se spală, se curăţă şi se taie felii potrivite.

Scrumbia afumată se eliberează de oase şi se taie bucăţi mai mici. Intr-un bol mare de salată se amestecă legumele tăiate cu bucăţelele de scrumbie şi năutul scurs.

Se adaugă uleiul de măsline şi puţin oţet balsamic şi se asezonează totul cu sare, după gust.

Se presară deasupra salatei şi câteva seminţe de negrilică.

Salata de scrumbie afumata si naut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.