Rulada de pui cu ardei

Printeaza

Rulada de pui cu ardei din: piept de pui, ardei, ceapa, ulei, oregano, piper, boia, sare, apa, vin.

Ingrediente:Rulada_de_pui_cu_ardei

  • 3 bucati de piept de pui fara os
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei gralben
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • oregano
  • piper
  • boia
  • sare
  • 150 ml apa
  • 75 ml vin alb sec

 

Mod de preparare:

Speli carnea de pui, o porţionezi, o usuci şi o baţi cu un ciocan de şni¬ţele. Cureţi şi speli legumele. Le tai cubuleţe şi le căleşti în ulei. Condi¬mentezi cu sare şi piper, după gust şi apoi dai deoparte. Presari fiecare fâşie de carne cu oregano şi pui în cantităţi egale umplutura.

Rulezi şi, dacă ţi se desfac, le prinzi cu scobitori. Aşezi rulourile într-o tavă termorezistentă, adaugi apa, le stropeşti cu ulei şi le presari cu boia. Când sunt aproape gata, torni vinul şi le mai laşi un pic.

Iei tava cu rulouri din cuptor, le scoţi scobitorile şi le laşi să se răcească puţin. In momentul servirii, le tai feliuţe şi le aşezi pe farfurii.

Rulada de pui cu ardei

Rulada_de_pui_cu_ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.