Retete pentru gratar

Printeaza

Retete pentru gratar

Retete pentru gratar

Ceafa de porc cu legume si cimbru

Ceafa de porc cu legume si cimbru

O retete de ceafa ce porc cu sare, piper alb, piper negru, boia dulce, vin, ulei de masline, ardei grasi, fasole verde, cimbru si o ceapa rosie. Ingrediente: 400 g ceafa de porc sare piper alb si negru boia dulce 2 lingurite vin o lingurita ulei cu masline 4-5 ardei grasi verzi si galbeni…

Read more »

Pui cu aroma de lamaie si garnitura de paine taraneasca

Pui cu aroma de lamaie si garnitura de paine taraneasca

O reteta de pui cu aroma de lamaie si garnitura de paine taraneasca din: fileuri de pui, ulei de masline, suc de lamaie, paine taraneasca, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 4 fileuri mari de pui 3 linguri ulei de masline 100 ml suc de lamaie + cateva felii 4 felii groase de paine taraneasca…

Read more »

Frigarui grecesti cu sos de feta

 

Frigarui grecesti cu sos de feta

O reteta simpla de frigarui grecesti cu sos feta din: pulpa de pui, zucchini, ceapa rosie, ulei de masline, oregano, otet de vin rosu, sare de mare, piper, feta, iaurt si frunze de menta. Ingrediente: 500 grame de pulpe de pui fara oase, taiate in bucatele mai mici un zucchini, taiat in bastonase o…

Read more »

Somon cu sos de unt si lamaie

 

 

O reteta delicioasa de somon cu sos de unt si lamaie din: unt, suc de lamaie, cimbru, sare, piper, spanac, somon, rosie, ulei si lamaie. Ingrediente: 20 grame unt, la temperatura camerei o lingura suc proaspat de lamaie putin cimbru uscat sare si piper dupa gust 60 grame spanac tanar un file de somon…

Read more »

Reţete cu carne de porc: piept de porc şi fistic, porc cu cidru şi varză roşie, costiţe de porc rumenite

Retete_cu_carne_de_porc.jpg

Pentru cei pasionati de carne de porc va prezentam o serie de 3 retete simple si delicioase: Dovleac la grătar cu piept de porc şi fistic O reteta de dovleac la gratar cu pipet de porc si fistic din: dovleac, piept de porc, fistic si rozmarin. Ingrediente: 600 g dovleac 140 g piept de…

Read more »

Reţete pentru grătar: frigărui de oaie, frigărui din peşte, creveţi la gratar cu sos

Reţete pentru grătar: frigărui de oaie, frigărui din peşte, creveţi la gratar cu sos

Pentru cei pasionati de gratare va prezentam o serie de 3 retete pentru gratar: Frigărui de oaie cu cimbrişor si foi de dafin O reteta de frigarui de oaie cu cimbrisor si foi de dafin din: pulpa de oaie, ceapa, vanata, ardei gras, ulei extravirgin de masline, patrunjel, cimbrisor si foaie de dafin. Ingrediente:…

Read more »

Preparate la grătar: raţă la grătar, calamari la gratar, file de struţ la gratar

 

Preparate la grătar: raţă la grătar, calamari la gratar, file de struţ la gratar

Pentru cei pasionati de gratare va prezentam o serie de 3 retete pentru gratar: Raţă la grătar cu salsa de prune si ardei iute O reteta de rata la gratar cu salsa de prune si ardei iute din: piept de rata, ulei, praf de cinci arome, ulei de masline sau de floarea soarelui, ceapa,…

Read more »

Sosuri pentru preparate la gratar

 

Sosuri pentru preparate la gratar

In continuare sunt prezentate câteva reţete de sosuri ce pot însoţi preparatele la grătar. Sosul aioli (sosul de usturoi) – Este un sos provensal de usturoi, ideal în special pentru preparatele din carne la grătar. Ingrediente: 4 căţei de usturoi; 200 ml lapte 5 linguri ulei de măsline extravirgin sare grunjoasă   Mod de…

Read more »

Reţete pentru gratar: vinete la grătar, marinate cu pătrunjel, caşcaval pane cu alune prăjite, vinete la grătar cu susan

Reţete pentru gratar: vinete la grătar, marinate cu pătrunjel, caşcaval pane cu alune prăjite, vinete la grătar cu susan

Pentru cei pasionati de gratare va prezentam o serie de 3 retete pentru gratar din legume: Vinete la grătar, marinate cu pătrunjel O reteta de vinete la gratar, marinate cu patrunjel din: vinete, ulei de masline extravirgin, ardei iute, hasmatuchi, sare si piper. Ingrediente: 2 vinete lungi 5 linguri ulei de măsline extravirgin 2…

Read more »

Frigărui de miel şi cuşcuş cu caise şi seminţe de pin

 

Frigărui de miel şi cuşcuş cu caise şi seminţe de pin

O reteta de frigarui de miel si cuscus cu caise si seminte de pin din: pulpa sau spata de miel, harissa, ulei de masline, caise, cuscus, ceapa verde, seminte de pin, supa de legume, menta, suc de lamaie si iaurt grecesc. Ingrediente: 750g de pulpă sau spată de miel, dezosată, tăiată în cubuleţe 1…

Read more »

Friptura din muschi de vita cu sos asiatic

 

Friptura din muschi de vita cu sos asiatic

O reteta de friptura din muschi de vita cu sos de vita asiatic din: muschi de vita, condimente, zahar, ulei de floarea soarelui, coriandru, supa de pui, ghimbir, sos de stridii si ceapa verde. Ingrediente: 2 kg de muschi de vita 2 lingurite de “cinci condimente chinezesti 2 lingurite de zahar 2 linguri de…

Read more »

Retete pentru gratar: Frigărui turceşti

Frigarui_turcesti

O reteta de frigarui turcesti din: ceapa, rosii, carne de berbecut, oua, cimbru, sare cu aroma de usturoi, suc de ceapa, piper alb si ulei de lamaie. Ingrediente: 8 cepe mici 8 rosii 1 kg carne de berbecut (pulpa fara os) 2 oua 1/4 lingurita cimbru tocat 2 linguri sare cu aroma de usturoi…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.