Reteta zilei: Pulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii
PrinteazaO reteta de Pulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii din: pulpa de vitel, ciupercute, usturoi, verdeturi, sos de rosii, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de vitel
- 2 borcane ciupercute
- 5-6 catei de usturoi
- Mix de verdeturi italienesti
- Sos de rosii
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
Se spala foarte bine carnea, se taie felii potrivite. Intr-un castron adanc se pun bucatile de carne, se condimenteaza cu mixul de verdeturi italienesti, se asezoneaza cu sare si piper, se adauga cateii de usturoi taiati felii si se lasa la macerat cel putin 12 ore.
Dupa cele 12 ore de stat la macerat, carnea de vitel se aseaza intr-o tava de cuptor si se adauga sos de rosii. Se da la cuptorul incins in prealabil la 200C. Se lasa la cuptor, la foc mic pentru 2 ore. Se adauga apoi ciupercutele si se mai lasa 1 ora.
Se serveste calda cu garnitura sau salata dupa preferinta.
Pulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii
Pofta buna!
Like!
Si mie-mi place pulpa cu ciuperci 🙂