Reteta zilei: Pulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii

Printeaza

O reteta de Pulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii din: pulpa de vitel, ciupercute, usturoi, verdeturi, sos de rosii, sare si piper.

Pulpa_de_vitel_cu_ciupercute_la_cuptor_in_sos_de_rosii_10

Pulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii

 

Ingrediente:

  • 1 kg pulpa de vitel
  • 2 borcane ciupercute
  • 5-6 catei de usturoi
  • Mix de verdeturi italienesti
  • Sos de rosii
  • Sare
  • Piper

 

Mod de preparare:

Se spala foarte bine carnea, se taie felii potrivite. Intr-un castron adanc se pun bucatile de carne, se condimenteaza cu mixul de verdeturi italienesti, se asezoneaza cu sare si piper, se adauga cateii de usturoi taiati felii si se lasa la macerat cel putin 12 ore.

Pulpa_de_vitel_cu_ciupercute_la_cuptor_in_sos_de_rosii_04

Dupa cele 12 ore de stat la macerat, carnea de vitel se aseaza intr-o tava de cuptor si se adauga sos de rosii. Se da la cuptorul incins in prealabil la 200C. Se lasa la cuptor, la foc mic pentru 2 ore. Se adauga apoi ciupercutele si se mai lasa 1 ora.

Pulpa_de_vitel_cu_ciupercute_la_cuptor_in_sos_de_rosii_07

Se serveste calda cu garnitura sau salata dupa preferinta.

Pulpa_de_vitel_cu_ciupercute_la_cuptor_in_sos_de_rosii_09

Pulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii

Pulpa_de_vitel_cu_ciupercute_la_cuptor_in_sos_de_rosii_11

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Si mie-mi place pulpa cu ciuperci 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.