Reteta de post: Rosii umplute cu ciuperci

Printeaza

Rosii umplute cu ciuperci din: rosii, ciuperci, ceapa verde, cascaval de post, usturoi, patrunjel, sare, piper, ulei de floarea soarelui si rozmarin.

Ingrediente:Rosii_umplute_cu_ciuperci

  • 8 rosii mari
  • 400 g ciuperci
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 100 g cascaval de post
  • 3-4 catei usturoi
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper negru
  • ulei de floarea soarelui
  • rozmarin proaspat

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile, se taie şi se scoate miezul. Se curăţă şi se spală ciupercile, apoi se taie mărunt. Se toarnă ulei într-o tigaie şi se călesc, la foc mic, 10 minute. Se adaugă ceapa tocată mărunt, usturoiul şi pătrunjelul şi se mai lasă 5-10 minute.

Se umplu roşiile cu compoziţia de ciuperci, se pune deasupra caşcaval de post ras şi condimente şi se aşază în tavă. Se bagă în cuptorul încins, timp de 10-15 minute. Se servesc ornate cu crenguţe de rozmarin.

Rosii umplute cu ciuperci

Rosii_umplute_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.